November 28, 2021

A első képek a Samsung Galaxy A53-ról

A Samsung most a Galaxy A53-at fejleszti, mint a következő hős készülékét a felső középkategóriás piacra. A telefonról az állítólagos kamera specifikációkon és színválasztékon kívül nem sokat tudni, de az állítólagos dizájnja talán most derült ki egy sor nem hivatalos, jó minőségű renderelésből, amelyet az @OnLeaks és a Digit osztott meg. A hosszabb értékelést pedig a GSM Arena oldalán olvashatod róla.

A Galaxy A53 5G úgy néz ki, mintha a Galaxy A52 5G továbbfejlesztése lenne, ahogy annak lennie is kell. Megtartja az általános megjelenést a kameradudorral, de finomítja azt lágyabb sarkokkal és élekkel. A fémkeret kiemelkedőnek tűnik, bár ez a dizájn részlet nem biztos, hogy teljesen pontos a rendereken. Mégis, a telefon jól néz ki, illetve ez a rajongói ábrázolás, amely a kiszivárgott specifikációk alapján mutatja be, hogyan nézhet ki a telefon. De nézd meg te magad, és légy te a bíró.

A Samsung fokozatosan megszabadul a 3,5 mm-es audiocsatlakozótól egyre több Galaxy telefonján. Nemrég még egy M márkájú telefonról – a Galaxy M52 5G-ről …

A Snapdragon-alapú Galaxy S22+ jobban teljesít

Meglepetésünkre a Galaxy S22 sorozatban egyes piacokon a Snapdragon 898-as, míg másokon az Exynos 2200-as lapkakészletnek kell szerepelnie. A kiszivárgott bizonyítékok arra utalnak, hogy az USA-ban a Galaxy S22 a Qualcomm megoldása lesz, és egy új online benchmark még inkább alátámasztja ezt az elképzelést.

Az amerikai piacra szánt, SM-S906U modellszámmal ellátott Galaxy S22+-t ma szúrták ki a Geekbench-en, néhány hónappal azután, hogy az alapmodell először csalódást keltő módon szerepelt ugyanebben az online benchmarkban. Szerencsére a legfrissebb benchmark-eredmények ezúttal sokkal ígéretesebbnek tűnnek, hiszen a készülék az egymagos tesztekben 1163, a többmagos tesztekben pedig 2728 pontot ért el.

Ezzel szemben a nemzetközi piacra szánt Galaxy S22+ (SM-S906B) Exynos 2200-as lapkakészlettel lesz felszerelve, és nemrég ez is kiszúrásra került a Geekbench-en. Az egy- és többmagos tesztekben 1073, illetve 3389 pontot ért el (a néhány hónappal ezelőtti 475 / 1393 pontról).

A Snapdragon 898 lapkakészlet várhatóan egy nagy teljesítményű Cortex-X2 maggal, három teljesítménymaggal és négy hatékonysági maggal rendelkezik majd, egy Adreno 730 grafikus lapkával együtt. Más korábbi benchmarkok azt …